Welcome To My World ..... Nurul Baizat's life stories read and weeps

Tuesday, 6 August 2013

Selamat Menyambut Harii Raya ;)

 
Selamat Hari Raya kawan-kawan ! Ecehhh, Full tak puase ? Korangg Ramadhan da nk abes :'( Syaitan danak telepas :'( tanakk sbb time puase le nk tengok cite hantu best =,='' bhahahhaha, 
Haa, yelaa luppe mau bilanggg, baju raya warna apa tahun niyhh ? Saya ? jadi HULK tahun niyhh, Hijau 
>,< hahahhah, Jubah hijau, Skirt+baju+Shawl hijau , tapi sedihh gakk tapena same tema ngn family, kite orgg random, tak syokk, Ramadhan yang berkat niyhh, syan nk mohon maaf kalau ada buat salahh kat korangg sedyhh Ramadhan danak hilanggg, Syawal menjelma, jgn time SYAWAL je nak MINTAK MAAF  ape dahh , terokk je, hehhehe, nak tulis ape lagi eakk ? and you should know 1 thing, Ramadhan setahun sekali, Fullkan puasa jgn nak ponteng2 kecuali Allah izinkan, and time Ramadhan jugak laa bnyak keberkatan untuk manusia yg berdosa mcm saya, awak nak kutip pahala bergunung-gunung so bnyk2 kan lahh ibadah di akhir ramadhan nihh,  
For Ramadhan al-mubarak : 
 
 

For Eid Day :') :



 

Salam Ramadhan, Perkongsian Ilmu :')


Rindunya nak UPDATE tak terkata :) , and now Im Back ! Korangg Selamat Hari Raya kite nak cakap, Ramadhan hari tuhh pun tak WISH, Rindu korang !! Bhahhahah, siyes tatau nak ckp ape lagi.. nak kongsi Ilmu tak ? Ramadhan niyh mesti ramai yang pegi Umrah, Untung tau Siapa yang pegi Umrah time puase, sbb kite penah baca buku, dan berbunyik begini : 

" Barangsiapa yang melaksanakan Umrah pada bulan Ramadhan ia Umpama pergi haji bersama RASULULLAH " 

buku tu yang bagitau tapi tak ingt ape tajuk dye, ape eakk ? lupe siyes lupe sorry  :'(