Welcome To My World ..... Nurul Baizat's life stories read and weeps

Thursday, 6 June 2013

Dia CABAR saya+ Dia KAWAN saya

 
Ha, Firstly Kite nak ucapkan SALAM ISRAK&MIKRAJ ...,Hai korang lame kite tak UPDATE belog niyh kangg ?? hahaha sory ! :'( , niyh UPDATE pun sebab ada Makhluk ALLAH yang mencabar , spatutnye nak UPDATE dari hati kangg ? so kite tukar pendirian lagi pungg hari niyh memey nak UPDATE, nak cite pasaii sape eak? ha ! Nak cite pasaii kawan baru saya from klang ,SELANGOR, dye baik (kot) hahah, *kalau kite UPDATE memang SS sikit sorry : D , kenaii dye from ASK.fm, lepaii tuh kat FB SAMBUNG PULA KE BELOG , siyes belogg dye LAWA jeles :'/ , dye suke warne HIJAU + PURPLE , dye jugak selalu ingatkan kite pasaii my lord, ALLAHHU RABBI  haa, rasa selesa kawan gan dye :) jarang kutt jumpe orangg macap dye , haa ! lagi satu name dye, dah lame minat name tuh :) siyess nak tau tak name dye ape?? ahh bace smpaii penat !, hahah last nnty kite cakp taw !, dye niyh sekolah dekat SELANGOR tak silap SMA Bestari, maybe , (stalk habiss) hahahha, tarikh lahir : 18 OGOS 1996 and kalau push button kat FB dye dekat ABOUT , dye tulis niyh,
 "Im a Handsome , Neat , Hardworking , smiley , nice , cool , very considerate Boy :) Aminn !"

okey sekarangg dah blurr nak ckp pasaii ape ??? plishh IDEA keluar, now ! , haa perah punye perah otak takde idea, alamak sorry kawan II , smpai sini je haa, nak tau name kawan yg kite suke name dye tuhh??

"AL-BAIHAQI" really nice !! suke name niyh ! ; ) bui, bui , jgn mara : D chill eahh , kite mention name awak : D *sorry kalau tak suke tapi nak jgek mention ! 

haa, korangg boley follow belog dye yg harmoni+cantik tuhh *jeles

nakk cepatt jgn berebutt, beraturr :

 Bui bui bui :  http://albaihaqie.blogspot.com/ :) hahahahha

13 comments:

  1. memang cantik lahh blog dia , :D nampak baik orangnye , ehem2 , amboii shoo shuweet ,, haha xD

    ReplyDelete
  2. Ehem .. Ehem.. Ehem....

    Si dia's punya belog sangat tidy n neat.
    TQ drop belog sis , keep in touch , selalu2 la singgah. Followed u back , #70!

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahh ~ kenape =,= semua sala sangka ? hahaha thanks follow !

      Delete
  3. salam jom join segmen nie...hadiah menarik :)http://kacangsebuncis.blogspot.com/2013/06/1-st-parody-games-u-ndang-2-parody.html

    ReplyDelete

Jom Celoteh !