Welcome To My World ..... Nurul Baizat's life stories read and weeps

Sunday, 7 July 2013

Dia Dah Lain

 
Hye hai hoii, kenapa dye macam tuhh ? sedihh je aku, baru je kawan kott dahh mcm niyhh apa kene llee, mengganggu EMOSI saya lahh !, kalau saya ada buat salahh IM SORRY tapaya nakk Unfollow sangatt :') *Sentap , takpe saya ada ALLAH maybe saya ADAWAT salahh kot :)





*Rindu Belogg Tulis Macam nie punn bolehh

*Maafkan saya, saya tak perfact !

2 comments:

  1. assalamualaikum . maaf baizat . bai tak unfollow baizat . bai cuma deactivate buaat sementara waktu . sebab nak prepare trial . sory eh ? sory sangat2

    ReplyDelete
  2. Heh :), takde pepe lah ~ :) AllTheBest trial okeii :) doakan ownk sekali, Bolehh Deactive ke ?

    ReplyDelete

Jom Celoteh !